Religion

Nu har vi lärt oss lite om grunderna i de tre religionerna vi fokuserat på den här gången. Barnen gör fina Pic collage om religionerna för att befästa och om vi hinner nu innan jul så ska vi fylla i en liten folder om tro och religion, vad som är viktigt för just mig och mitt liv – det kan j vara precis vad som helst! Annars får det bli efter jul …

Även om det är en del svåra ord och mycket att skriva så har det gått väldigt bra för barnen, roligt 🙂
Alla religioner innehåller så mycket och det är en hel del att hålla reda på, men en del saker fastnar och de märker att det står lite olika när vi läser eller ser filmer. De funderar på vad som verkligen är sant och om allt detta hänt på riktigt – det tycker vi är bra för vi vill ha medvetna barn som tänker kring det vi läser, ser och hör – toppen!

IMG_0682.JPG

IMG_0681.JPG

IMG_0680.JPG

IMG_0679.JPG


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Religion

  1. Åh, vad bra att barnen får granska kritiskt och fundera på om allt är sant. Våga ifrågasätta, ”Tro inte på allt som är sant” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *