Tider för elevledda samtal

Hej!

Nu finns tider för alla elevledda samtal på bloggen om ni vill titta. Jag har gjort en egen flik högst uppe – Elevledda utvecklingssamtal VT 15. Tänk på att det är två olika dagar, precis som jag skrivit. Jag, Anna, har samtal med mina mentorsbarn på onsdagen och Kristoffer har med sina på torsdagen.

Ha det fint!


Prenumerera på nya blogginlägg

6 reaktion på “Tider för elevledda samtal

  1. Hej Anna Min kanin har varit busig under jullovet så hon bet sönder skol laddaren. men min pappa ska köpa en ny laddare. Jag har en extra laddare hemma som jag kan använda tills vi har köpt en ny förlåt det var inte meningen att det skulle hända.

      • Hej Anna, min kanin bet sönder laddaren till skol ipaden och extra laddaren vi har hemma funkade tydligen inte, knappt laddats under natten. Kan jag få låna laddare från någon kompis under lektionen idag? Min pappa köper en ny laddare till skolipaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *