Veckobrev v. 8

Hej!

Så var vi alltså framme vid sportlovet, tiden har fullkomligt rusat fram!
Efter sportlovet är det dags för de nationella proven för åk 3. Vi kommer börja med svenska och sedan går vi över till matematik. Proven har vi ju för att se vad vi kan och vad vi behöver öva vidare på, precis som med alla andra prov så det är inget att stressa upp sig över eller vara orolig för.
Under den här tiden beviljas ingen ledighet för treorna så det kan vara bra att tänka på …

Det har varit roligt att kunna vara med i simhallen och se alla simma och röja i vattnet, jag är ju tyvärr aldrig med på någon idrottslektion annars. Många kunde simma sedan innan och några har lärt sig mycket på bara två gånger i simhallen, bra kämpat alla!
Ett stort heja till alla barn 🙂

I veckan provade vi bananbordspedagogiken med stationer när vi hade matte. Det var spännande och roligt, men lite kort om tid så det får vi utveckla och prova vidare. Barnen var väldigt duktiga på att göra det de skulle vid de olika stationerna och komma ihåg att vid bananbordet får man inte störa.

Jag fortsätter att påminna er om att påminna barnen om att öva på gångertabellerna, de har som jag skrev i förra veckobrevet flera olika ställen att nöta nöta nöta 🙂

Kom också ihåg att titta in i Showbie på era barns planeringar och reflektioner varje vecka. Ni kan även skriva en kommentar där så barnen märker att ni är delaktiga i deras arbete här på skolan.

Jag hoppas också att ni tar er tid att lyssna på era barn när de berättar om våra Grejer (Grej of the day) här. Idag hade vi en väldigt känd person och det blev många spännande diskussioner om saker som vi inte visste om henne 🙂

Vi har haft lite trubbel med espresso men så fick vi experthjälp från Patrik på espresso igår så att sidan skulle fungera och då fick vi (de som ville) så klart vara med på bild och det är vi ju stolta över 🙂
eide
Veckan efter lovet

Måndag: idrott inne. Studiestöd 14.30-15.30 för dem som bestämt det vid samtal.

Tisdag: studiestöd 14.30-15.30 för dem som bestämt det vid samtal.

Onsdag: läs in kapitel 17 på Showbie för första gången – öva sedan hela veckan hemma, heja heja!

Torsdag: idrott inne.

Fredag: slöjd – bussen går 8.10, nyhetsrapportering.

Vi önskar er en trevlig helg och ett skönt sportlov,
Anna o Kristoffer!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *