Elevledda samtal

Nu är det dags för utvecklingssamtal och vi har i vanlig ordning valt att lägga tiderna när eleverna arbetar, dagtid. Vi har gjort vårt allra bästa för att få ihop ett så bra schema som möjligt för syskon och vi ber er om att byta tid sinsemellan om något inte passar. Det viktiga är att ni meddelar mig innan fredag denna vecka 29/1 så vi kan göra iordning grupperna till de övriga aktiviteterna när man inte är på samtal.

Vi kommer, i de flesta fall, ha två samtal pågåendes samtidigt. När ni gått igenom presentationen och samtalat ropar ni på mig så kommer jag dit för att prata om mål och övriga tankar o funderingar.

Den dagen man inte har samtal är man i ishallen och vi beställer lunch från skolan som äts där. Vill man ta med sig egen mat går det fint och det är alltid gott med lite varm dryck som t.ex. varm saft eller varm choklad.

Samtal onsdag 3/2:


Samtal torsdag 4/2:


Jag ser fram emot at träffa er alla och samtala om just ert barns utveckling och lärande!


Prenumerera på nya blogginlägg

17 reaktion på “Elevledda samtal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *