Veckobrev v. 11

Hej!

Hux flux är det redan dags för lov igen, påsken står inför dörren och vi hoppas att det härliga vädret håller i sig så vi kan njuta av vårvärmen var vi än befinner oss!

Veckan har sett lite annorlunda ut eftersom jag varit hemma o vabbat två dagar. I tisdags var Jennifer med klassen och i onsdags var Maria här.

Över sportlovet hade vi läxor men vi hoppar det den här gången, men efter lovet drar vi igång igen 🙂

Sv – vi började med att fylla i en matris gällande vår skrivning utifrån Magiska dörren, den har vi till grund nästa gång vi skriver berättelser så vi vet vad vi behöver tänka extra mycket på. Resten av veckan har tiden ägnats åt att planera, rita och göra påsksagor i iMovie parvis.

Ma – barnen har repeterat grundläggande färdigheter i matteboken och diskuterat matematik och vad olika uttryck betyder så vi vet hur vi ska lösa olika uppgifter. Alla resonerade jättefint och samarbetet var på top!

Eng – vi övade på vad olika instrument o hobbys heter och fråga o svara på om man kan spela något instrument och vilken hobby man har. Alla spelade in dialoger om riktiga eller påhittade aktiviteter i Puppet pals.

SO – vi har läst om Stockholm och hur det är att bo i städer och vad det var som fick många människor att flytta från landsbygden till städer och gjort stapeldiagram över befolkningsökningen i Sverige från år 1750-2000.

Veckan efter lovet

Måndag: annandag påsk – skolan stängd!

Tisdag: studiestöd 14.00-15.00.

Onsdag: musik, elevråd 8.45, progress test i engelska skriftligt och muntlig intervju – öva på What´s up på hemskärmen under fliken unit 3 för att känna dig trygg.

Torsdag: idrott, inga läxor över lovet!

Fredag: veckans stjärna, nyhetsrapportering och slöjd.

Jag önskar er ett härligt påsklov,
fröken Anna!


Prenumerera på nya blogginlägg

2 reaktion på “Veckobrev v. 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *