Veckobrev v. 35

Hej!

Äntligen har vi satt alla tider för de elevledda samtalen och här kommer tiderna för vår klass:

 

  

Denna termin har vi delat klassen så Åsa har samtal med elever på onsdagen i textilslöjdssalen och på torsdagen har jag samtal med de resterande eleverna i textilsslöjdssalen. Klassrummet är till för de som inte har samtal och där arbetar vi med vårt tema. Som ni ser kommer flera samtal rulla samtidigt och det är därför viktigt att hålla tiden och att ägna samtalet åt barnens presentation med fokus på de nya målen.

Det är många som är hemma och är sjuka och jag önskar att ni kan titta igenom Showbie och göra de uppgifter ni har möjlighet att göra – så slipper ni hamna på efterkälken. Jag gör en ny mapp där som jag döper till Lista över uppgifter.

Jag ser att några hittat in till vår Facebook-sida Höjdarna 05 och det är jätteroligt! För att följa våra inlägg så behöver ni gilla sidan och det gör ni genom att trycka på tumme upp-knappen (gilla), dela sidan med nära o kära och alla andra som kan tänkas vara intresserade 🙂 Som vanligt blir vi ju väldigt glada över kommentarer och att ni gillar inlägg som vi publicerar.

Om ni har gamla böcker/pocket/tidningar hemma som ni vill skänka till oss skulle vi bli väldigt glada 😊 Vi ska ge oss in i ett poesiarbete i höst och då ska vi göra olika övningar med olika texter o då passar gamla böcker perfekt! Ni kommer inte få tillbaka dem alltså ☺️

Detsamma gäller serietidningar, vi ska göra en kombinerad bild och matteuppgift 🙂

Nästa vecka

Måndag: idrott med Edvin

Tisdag:

Onsdag: musik

Torsdag: idrott med Edvin

Fredag:

Vi önskar er en toppenfin helg,
Anna o Åsa!


Prenumerera på nya blogginlägg

4 reaktion på “Veckobrev v. 35

  1. Hej Anna! Demir ska åka till Ålandscup på fotboll. Kan han få ledigt nu på fredag från klockan 11:00. Han åker klockan 12:00. Kan du vara snäll och svara på meddelandet så att jag vet. M.V.H: Emina.

  2. Hej Anna! Idag när jag var hos Adam så såg vi en blå vit Motorcross. Efter jag gick hem ringde Yousef mig och sa hej Demir idag den där motorcrossen som du tog kort på det var två styckna som gasade i full fart mot mig alltså Yousef Adam och Elinah. Bara så att du vet. Registreringsnummret var UWW 854.😱😖🤔 God Natt. 😴💤🌜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *