Veckobrev v. 42

Hej!

Veckan som gått har präglats av pepp i olika former och det har varit intressanta diskussioner i alla klassrum, titta gärna på bloggen för att se de övningar vi gjort o läsa kommentarer vi skrivit in.

Vår skola är en av två i kommunen som fått äran att delta i STL – skriva sig till lärande som i mångt o mycket handlar om återkoppling mellan eleverna. Mer information finns på rektorsbloggen som ni kan ta del av.

Under nästa vecka kommer de elever som gått här sedan start byta iPads och med det kommer även ett nytt kontrakt som alla, även ni som redan fått en ny iPad, behöver skriva under pga. kommunen uppdaterat kontraktet. Vi önskar att ni noga läser igenom detta med era barn så att ni alla är uppdaterade på de regler som gäller vid hanterandet av våra digitala verktyg med tillbehör.


Vi kommer även skicka hem laddare för att arbetet ska flyta på i klassrummen, vid skada eller förlust ska ni kontakta läraren o de trasiga ska återlämnas till skolan.

Veckans höjdpunkt var helt klart Naturskolan, de ordnar så bra o innehållsrika dagar för oss och vi var alla riktigt nöjda o glada efter vår Medeltidsdag i tisdags. Väl hemma sammanfattade barnen dagen i grupper som ni kanske sett på vår Facebook-sida. Det är så otroligt roligt att vara med era barn, vi får ständigt beröm för hur sammansvetsasade vi är o vilket bra arbete de utför, de är nyfikna och vetgiriga och kan samarbeta – stort heja till alla ⭐️

Ett exempel av sammanfattningen av dagen o just detta är skrivet av Melissa, Adam M, Felicia o Darin:


Nästa vecka

Måndag: matte o läsförståelse ska vara klart o tas med till skolan, idrott.

Tisdag: slöjd, studiestöd 14.40-15.00.

Onsdag: musik. Fått återkoppling från föräldrar o omarbetat ingressen om Trump o Clinton.

Torsdag: utvecklingssamtal för: Filippa 8.10, Shahrizada 8.20, Melissa 8.30, Felicia 8.40 o Mir 10.10. Idrott. Studiestöd 14.00-15.00.

Fredag: nyhetsrapportering, veckans stjärna, veckans höjdare, reflektion.

Vi önskar er en härlig helg,
Anna o Åsa!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *