Veckobrev v. 45

Hej!

Helt plötsligt är vi framme vid höstlov, veckorna har verkligen rusat fram känns det som! Många ser nog fram emot lite ledigt och jag tror att det är blir bra med en paus i allt arbete så vi kommer tillbaka pigga och laddade efter lovet redo att ta oss an nya spännande uppgifter 🙂

Efter lovet ska jag på utbildning på onsdagen och då är Edvin med klassen fram till lunch, sen har de matte o musik med Åsa o Joel. Den dagen är det uttagning till Vi i femman och jag hoppas att alla kan slänga ett extra öga på nyheterna under lovet. Ni kanske kan köra frågesport där hemma och gå gärna in o öva på frågorna som finns på hemsidan.

Passa även på att öva gångertabellerna under lovet. Vi märkte i veckan hur svårt det blir med division och speciellt med rest om inte tabellerna sitter. Heja heja ⭐️

Veckans höjdpunkt var att alla blev färdiga med Riddaruppgiften, de har parvis sökt fakta, skrivit egen text och gjort en presentation om detta i explain Everything – stort heja! Givetvis har de återkopplat på varandra för att kunna utvecklas vidare 🙂

Så här på slutet av veckan kom ännu en höjdpunkt, Adam A bjöd alla på fika och det var verkligen uppskattat, tack snälla!!

Veckan efter lovet

Måndag: gångertest och genomgång av läsförståelse o nytt uppdrag till nästa vecka. Idrott.

Tisdag: slöjd, studiestöd 14.40-15.00.

Onsdag: Edvin är med klassen, Vi i femman, musik.

Torsdag: idrott, studiestöd 14.00-15.00.

Fredag: veckans stjärna, nyhetsrapportering, reflektion. Simning i Sigtuna.

Vi önskar er ett härligt höstlov,
Anna o Åsa!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *