Veckobrev till v. 16

Hej!

Hå o hej va tiden går, plötsligt är vi framme vid påsklov. Veckan har som vanligt varit innehållsrik och det är otroligt roligt att se framsteg i allt barnen gör – heja heja!

Vi har i veckan blivit fler höjdare o det känns fantastiskt roligt! För att umgås alla 5-6:or spelade vi brännboll igår och påskpysslade tillsammans idag, jättetrevligt!

Det märks en otrolig stor förbättring i engelska, en trygghet att våga prata i klassrummet o visa enkla presentationer som i veckan när de delade med sig av info om Indien som var målet förra veckan – kunna skriva o berätta 5-10 fakta om just Indien.

I matematik har vi verkligen gnuggat vinklar o vinkelsumma. Så gott som alla kan svara på detta o det känns fantastiskt – jag hör mina egna ord komma ur flera munnar i klassen så de lyssnar o tar till sig 🙂 :

Alla är klara med sina påsksagor som de har planerat, skrivit, återkopplat o förbättrat och det är finfina sagor med tydlig utveckling för alla i klassen – heja!

Vi försöker få ihop en Tänk på-film för att knyta ihop säcken med källkritik o samhälle så det har vi också ägnat oss åt i veckan o jag hoppas att vi kan visa den veckan efter lovet.

Veckan efter lovet

Måndag: Annandag påsk – skolan stängd!

Tisdag: studiestöd.

Onsdag: uteidrott gr. 2.

Torsdag: studiestöd.

Fredag:

Jag önskar er ett fint o härligt påsklov,
stor kram från fröken Anna!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *