Veckobrev v. 17

Hej!

Den här veckan har sett lite annorlunda ut eftersom vi var lediga i måndags o idag fredag har Maria varit med klassen, men förutom det så har vi arbetat på med olika saker som vanligt.

Alla barn o föräldrar i åk 3 o 5 i kommunen ska svara på Brukarenkäten, eleverna gör det här i skolan o ni föräldrar svarar hemma o vi önskar att alla kan ta sig tid o svara på frågorna – tack snälla ⭐️

Något som verkar vara svårt att befästa är multiplikationstabellerna så i veckan har vi övat på huvudräkning inom multiplikation med både låga o höga tal med hjälp av tärningar. Det finns några strategier att ta till o dessa har vi så klart använt oss av:


I engelska övar på att ge o få vägbeskrivningar o det har gått jättefint ⭐️ det är även läxan till måndag tillsammans med glosor o det finns i Onenote. Detta återkopplar vi på nästa vecka:


Vi har startat upp ett nytt område i SO o nu lär vi oss om Norden o de nordiska språken:

Innan lovet tog vi en paus i poesin för att skriva påsksagor men nu är vi på banan igen o denna vecka har vi övat på att skriva med tretal på olika sätt, be barnen berätta ☺️

Nästa vecka

Måndag: glosor o läxa engelska ska vara klara – nya uppdrag delas ut till nästa vecka, idrott helklass.

Tisdag: studiestöd.

Onsdag: idrott gr. 1

Torsdag: studiestöd.

Fredag: elevråd.

Jag önskar er en trevlig helg,

fröken Anna!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *