Veckobrev v. 23

Hej!

Nu är det dags för ”långhelg” igen, skolan är stängd måndag 5/6 och tisdag 6/6. Fritids är öppet på måndag. När vi sedan ses på onsdag är det full fart mot skolavslutningen som vi har måndag kväll den 12:e. Eleverna samlas i respektive klassrum kl 17:45 (skoldagen slutar kl 13:15 så att alla hinner hem och göra sig festfina). Föräldrar, syskon och andra nära och kära tar plats utomhus så börjar avslutningen kl 18. Vi beräknar sluta till 19:00. Välkomna!


Som det brukar vara de sista skoldagarna på läsåret är det mycket roligt som händer. På torsdag är det dags för ”Öppen scen” som skolans 5:or ansvarar för. Alla elever som vill har möjlighet att visa upp sina talanger. Heja alla ni som vill och vågar! På måndag den 12/6 kommer vi traditionsenligt ha tårtkalas, mer information om det kommer i nästa veckobrev.

Vi påminner än en gång att vi inte tar med leksaker till skolan eller fritids. Fidget spinner klassas som leksak.

Om ni har några skolböcker eller biblioteksböcker hemma vill vi att ni tar med dem till skolan under kommande vecka. Torsdag 8/6 samlar vi in alla elevers IPad. Även laddare lämnas in, kolla att den är hel. Om laddaren är borttappad blir man ersättningsskyldig.

Om ni inte redan läst rektorsbloggen finns den att läsa här.

Nästa vecka

Måndag: klämdag – skolan stängd!

Tisdag: Nationaldag – skolan stängd!

Onsdag: inneidrott gr. 2, hemkunskap gr. 1.

Torsdag: Stora öppen scen, lämna in paddor o laddare!

Fredag: fotbollsmatch sexor mot personal, planera tårtkalas i grupper.

Jag önskar er en fin långhelg,
fröken Anna!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *