Nya uppdrag

Hej!

Imorgon kommer vi att introducera ett nytt uppdrag vi har från tisdag till tisdag, det är läsförståelse och texten finns i OneNote.

På tisdagar kommer vi att arbeta med bananbordet o stationer där vi övar på olika saker inom svenskan o vid bananbordet kommer vi, jag o eleverna, öva på att skriva faktatexter utifrån den lästa texten med tillhörande begrepp – något alla behöver öva på.

 

Efter lovet kommer uppdrag i engelska – det handlar om att kunna berätta o samtala om bilder som också kommer finnas i OneNote. Även då kommer vi arbeta med bananbordet o stationer för att öva engelska på olika sätt. Vid bananbordet , där jag sitter, kommer barnen prata om bilderna o uttrycka sina åsikter på engelska.
Vid de andra stationerna övar de på andra saker.

Heja heja!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *